Voel De Vonk

Download Voel De Vonk PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Voel De Vonk book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Voel De Vonk not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Voel De Vonk


Voel De Vonk
Please Disable Adblock to Show Download Link

Download Voel De Vonk PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Voel De Vonk


Voel De Vonk
READ & DOWNLOAD eBooks

Author : Elle Kennedy
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2021-05-27Voel De Vonk written by Elle Kennedy and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-05-27 with Fiction categories.


Een supersteamy verhaal van internationale bestsellerauteur Elle Kennedy. Matt O’Connor is een echte player, en geniet met volle teugen van zijn vrijgezelle leven. Dan ontmoet hij, terwijl hij op de grond ligt tijdens een bankoverval, een hartstikke sexy blondine die hem aan het lachen maakt met al haar bijdehante opmerkingen. Hij begint ineens te twijfelen of er niet misschien toch plek is in zijn leven voor één speciale dame. Savannah Harte is gek op de spanning die hoort bij een eerste zoen en de beginperiode van daten. Zo gauw het een beetje routine wordt, gaat ze ervandoor. Een avontuurtje met knappe marinier Matt ziet ze wel zitten, maar wanneer er gevoelens in beeld komen, zal ze dan over haar bindingsangst heen kunnen stappen? Voel de vonk maakt onderdeel uit van de erotische Mannen in uniform-serie van Elle Kennedy. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.

Meer Dan Je Weet


Meer Dan Je Weet
READ & DOWNLOAD eBooks

Author : Elle Kennedy
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2023-07-06Meer Dan Je Weet written by Elle Kennedy and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2023-07-06 with Fiction categories.


Ze wil bij haar knappe ex uit de buurt blijven. Hij denkt daar heel anders over... Genevieve West was als puber nogal een wildebras. Als ze na een paar jaar afwezigheid weer terugkeert naar het kleine kuststadje van haar jeugd wordt ze na lange tijd weer geconfronteerd met haar verleden. Ze wil dat allemaal liever ontlopen, vooral haar verleden in de vorm van haar ex, Evan Hartley. Het blijkt onmogelijk om Evan in het kleine kuststadje te ontwijken. Hij blijkt nog steeds even eigenwijs, sexy en onweerstaanbaar. Maar deze keer is Gen vastbesloten niet dezelfde fouten te maken. Niet meer feesten. Geen roekeloze acties meer. Ze blijft een tijdje om haar vader te helpen met zijn bedrijf, maar zodra hij iemand anders vindt om hem te helpen is ze weer weg. Evan ziet de toekomst heel anders. Hij is nog steeds verliefd op Gen, en denkt dat als ze het nog eens zouden proberen het nu wel goed zou gaan. Kan hij Gen ervan overtuigen dat het nu anders zou zijn, en dat ze hun relatie een nieuwe kans moet geven? Meer dan je weet is het tweede deel in de driedelige Avalon Bay-serie van Elle Kennedy. Alle delen zijn los van elkaar te lezen. Het eerste deel heet Anders dan je dacht.

Misfit


Misfit
READ & DOWNLOAD eBooks

Author : Elle Kennedy
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2023-03-23Misfit written by Elle Kennedy and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2023-03-23 with Fiction categories.


Welkom op Sandover Prep School, waar je niemand kunt vertrouwen... RJ Shaw weet niet wat hem overkomt als zijn moeder vertelt dat ze halsoverkop met een rijke man gaat trouwen. Niet alleen dat, maar RJ moet voortaan ook met zijn gloednieuwe stiefbroer Fenn naar Sandover Prep School, een fancy kostschool. Een schooluniform moeten dragen, en opgesloten zitten met een groep veel te rijke jongens? Daar heeft buitenbeentje RJ echt geen zin in. De andere jongens op school zijn nogal bijzondere types. Hij ontmoet Lawson, pure chaos in de vorm van een veel te knappe jongen, en diens kamergenoot Silas, die zo keurig en braaf lijkt dat hij wel iets te verbergen moet hebben. RJ is niet van plan op Sandover te blijven, dus neemt hij zich voor om iedereen op afstand te houden. Maar dan ontmoet hij de knappe Sloane Trescott. Haar sarcastische vibe intrigeert hem gelijk. Er is maar één probleem: Sloane is de dochter van de directeur van Sandover. En dus verboden terrein... Misfit is de nieuwe New Adult-sensatie van bestsellerauteur Elle Kennedy, bekend van De deal! Het is het eerste deel van de Sandover Prep-serie, die zich afspeelt op een kostschool voor rijke jongens.

Een Wilde Nacht


Een Wilde Nacht
READ & DOWNLOAD eBooks

Author : Elle Kennedy
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2022-08-09Een Wilde Nacht written by Elle Kennedy and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2022-08-09 with Fiction categories.


Lust op het eerste gezicht... Op het moment dat AJ Walsh in zijn bar een sexy dame vol tattoos voorbij ziet lopen, is het lust op het eerste gezicht. AJ heeft een reputatie als een brave, keurige man: hij houdt deuren open voor dames, neemt voor zijn date een bosje bloemen mee en heeft nooit onenightstands. Maar voor deze verleidster met knalrode lippen en ondoorgrondelijk donkere ogen wil hij alles doen wat ze maar wil, ook als het buiten zijn comfortzone is. Brett Conlon probeert haar familie ervan te overtuigen dat ze haar roekeloze en wilde kant voorgoed achter zich heeft gelaten. Wie kan haar beter helpen haar reputatie op te vijzelen dan AJ, de ideale schoonzoon? AJ blijkt echter heel anders te zijn dan Brett verwacht, en hun ene wilde nacht leidt tot een hele hoop problemen. Een wilde nacht maakt deel uit van de erotische Sin-trilogie van internationale bestsellerauteur Elle Kennedy. Alle delen zijn los te lezen. De andere delen heten Een hete nacht en Een onvergetelijke nacht. Elle Kennedy (onder andere bekend van megasucces De deal) schrijft heerlijke romantische verhalen vol humor.

Anders Dan Je Dacht


Anders Dan Je Dacht
READ & DOWNLOAD eBooks

Author : Elle Kennedy
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2022-08-25Anders Dan Je Dacht written by Elle Kennedy and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2022-08-25 with Fiction categories.


Ze volgt altijd de regels. Wat kan er fout gaan? Mackenzie ‘Mac’ Cabot is de perfecte dochter en vriendin. Ze doet altijd wat er van haar verwacht wordt en houdt zich netjes aan de regels. Maar het liefst wil Mac zich op haar grote droom richten: het runnen van een eigen bedrijfje. Omdat ze van haar ouders eerst een diploma op zak moet hebben, verhuist Mac naar het kuststadje Avalon Bay om daar te studeren. Cooper Hartley is een bad boy. Hij is avontuurlijk en eerlijk, en haalt al snel Macs geordende leventje overhoop. Cooper kan als een van de weinigen door Mac heen kijken en zien wie ze echt is, en de twee beginnen voor elkaar te vallen. Maar net als Mac zich eindelijk geaccepteerd begint te voelen door Cooper en zijn vrienden, dreigt het geheim dat hij voor haar verborgen heeft gehouden alles kapot te maken. Anders dan je dacht is de nieuwe romcom van internationale bestsellerauteur Elle Kennedy, bekend van onder andere het superpopulaire boek De deal.

Een Onvergetelijke Nacht


Een Onvergetelijke Nacht
READ & DOWNLOAD eBooks

Author : Elle Kennedy
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2022-07-27Een Onvergetelijke Nacht written by Elle Kennedy and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2022-07-27 with Fiction categories.


De foute man was nog nooit zo goed... Reed Miller is al maanden in het geheim gek op Darcy, de vriendin van zijn beste vriend AJ. Hij houdt dat angstvallig voor zichzelf, want hij wil zijn vriendschap met AJ niet op het spel zetten. Nadat Darcy en AJ uit elkaar zijn gegaan, doet Reed zijn best om Darcy zo veel mogelijk te ontlopen. Darcy Grant wil vurige passie, en Reed kan haar dat geven. Maar Reed heeft nogal een reputatie als bad boy, en is bovendien de beste vriend van haar ex. Maar de zinderende aantrekkingskracht tussen de twee wordt steeds moeilijker om te negeren. Een onvergetelijke nacht maakt deel uit van de erotische Sin-trilogie van internationale bestsellerauteur Elle Kennedy. Alle delen zijn los te lezen. De andere delen heten Een hete nacht en Een wilde nacht. Elle Kennedy (onder andere bekend van megasucces De deal) schrijft heerlijke romantische verhalen vol humor.

Alles Komt God


Alles Komt God
READ & DOWNLOAD eBooks

Author : reaumice
language : en
Publisher: Lulu.com
Release Date :Alles Komt God written by reaumice and has been published by Lulu.com this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on with categories.