The Lying Life Of Adults

Download The Lying Life Of Adults PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get The Lying Life Of Adults book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content The Lying Life Of Adults not Found or Blank , you must refresh this page manually.

The Lying Life Of Adults


The Lying Life Of Adults
DOWNLOAD
READ ONLINE


Download The Lying Life Of Adults PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.The Lying Life Of Adults


The Lying Life Of Adults
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Elena Ferrante
language : en
Publisher:
Release Date : 2021-07The Lying Life Of Adults written by Elena Ferrante and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-07 with Identity (Psychology) categories.


From the author of My Brilliant Friend, a powerful new novel set in a divided Naples. Soon to be adapted into a NETFLIX original series.

Het Leugenachtige Leven Van Volwassenen


Het Leugenachtige Leven Van Volwassenen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Elena Ferrante
language : nl
Publisher: Wereldbibliotheek
Release Date : 2020-09-03Het Leugenachtige Leven Van Volwassenen written by Elena Ferrante and has been published by Wereldbibliotheek this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-09-03 with Fiction categories.


De dertienjarige Giovanna leidt een perfect leven. Ze woont in een van de beste wijken van Napels, haar ouders dragen haar op handen en hebben haar opgevoed tot een lief en gehoorzaam kind dat netjes praat en op school goede cijfers haalt. Dat verandert allemaal wanneer ze haar vader tegen haar moeder hoort zeggen dat Giovanna steeds meer begint te lijken op zijn zus. Er is in hun gezin geen groter kwaad denkbaar dan tante Vittoria. Giovanna is geschokt en nieuwsgierig tegelijk en besluit Vittoria op te zoeken. Haar tante woont in het arme deel van Napels en blijkt een volkse, grofgebekte vrouw te zijn. Het enige wat ze wil, is praten over de ware aard van Giovanna's ouders. Langzaam valt het beeld van het volmaakte gezin in gruzelementen. Vanaf nu moet Giovanna balanceren tussen trouw aan haar ouders en de nieuwe vriendschap met haar tante - het zijn Giovanna's eerste stappen naar volwassenheid. Deze nieuwe roman van Elena Ferrante bevestigt opnieuw haar grote en unieke talent: als geen ander is ze in staat om heel gedetailleerd vriendschappen en relaties tussen vrouwen neer te zetten. Haar vaak rebelse personages zijn zo levendig beschreven dat je al snel het idee krijgt dat je ze al je hele leven kent. 'Het leugenachtige leven van volwassenen' doet verlangen naar meer.

Toevallige Bedenksels


Toevallige Bedenksels
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Elena Ferrante
language : nl
Publisher: Wereldbibliotheek
Release Date : 2021-04-13Toevallige Bedenksels written by Elena Ferrante and has been published by Wereldbibliotheek this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-04-13 with Literary Collections categories.


Een jaar lang schreef Elena Ferrante iedere week een column in de Engelse krant The Guardian. Die columns waren ietwat afwijkend van de rest. Ze schreef niet over onderwerpen die ze zelf had gekozen, maar over een thema dat de redactie haar opgaf. En omdat ze er maar korte tijd voor had, moest ze de bedachtzaamheid en zorgvuldigheid waarmee ze haar romans componeert, laten varen en vertrouwen op haar intuïtie. Dat leverde intieme, heel persoonlijke stukken op, die hier gebundeld zijn. Over haar eerste liefde. Haar politieke passiviteit en haar bezorgdheid over de democratie. Haar kinderdagboeken. Haar liefde voor taal en voor het Italiaans. Haar sterke overtuiging dat een vrouwelijke regisseur haar boeken vrijelijk kan verfilmen en een man niet. In deze 51 stukken, van prachtige illustraties voorzien door Andrea Ucini, schrijft Elena Ferrante over haar relatie met de wereld, en nodigt ons als het ware uit om de onze met andere ogen te bekijken.

Frantumaglia


Frantumaglia
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Elena Ferrante
language : nl
Publisher: Wereldbibliotheek
Release Date : 2019-03-05Frantumaglia written by Elena Ferrante and has been published by Wereldbibliotheek this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-03-05 with Biography & Autobiography categories.


Dichter bij Elena Ferrante kan de lezer niet komen 'Frantumaglia.' Het is de moeder van Elena, een naaister, die dit woord aan haar dochter nalaat - het komt uit het dialect van Napels, uit de wereld van de in de knoop geraakte draden en de losgetornde naden, een zinnebeeld voor het onuitsprekelijke, het verwarrende. En zelfs ook een zinnebeeld voor de ervaringen en ideeën die het leven van Elena Ferrante hebben gevormd - en waarover ze in dit boek schrijft. In Frantumaglia vertelt ze over haar Napolitaanse herkomst, over haar kindertijd als een onuitputtelijk archief van herinneringen, indrukken en fantasieën. Ze laat haar licht schijnen op de belangrijkste elementen van haar vroege werk en van de Napolitaanse romans. Brieven, verhandelingen en interviews uit een periode van ruim 25 jaar vervlechten zich zo tot een levendig zelfportret van een buitengewone schrijfster. Elena Ferrante laat zich meer zien dan ooit tevoren - en blijft niettemin even fascinerend onbekend als altijd.

Kwellende Liefde


Kwellende Liefde
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Elena Ferrante
language : nl
Publisher: Wereldbibliotheek
Release Date : 2016-02-16Kwellende Liefde written by Elena Ferrante and has been published by Wereldbibliotheek this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-02-16 with Fiction categories.


Het ontroerende en verbijsterende debuut van Elena Ferrante. Delia, een vrouw van begin dertig, keert na de dood van haar moeder terug naar Napels, de stad waar ze is opgegroeid. Ze wil te weten komen wat er is gebeurd in de nacht dat haar moeder verdronk. Delia's speurtocht verandert het beeld dat ze altijd van haar moeder heeft gehad, maar ook dat van haar eigen verleden. Was haar moeder wel die wispelturige, veeleisende vrouw, die aan de jaloerse blikken van haar man wilde ontsnappen? Hoe betrouwbaar zijn Delia's herinneringen aan haar eigen jeugd? Kwellende liefde is de roman waarmee Elena Ferrante in 1993 debuteerde. Ze schrijft hierin over de thema's die in haar latere romans terugkeren: het zoeken naar een eigen identiteit, het besef van het menselijk onvermogen, de wil om het leven te lijf te gaan en de angst om alleen te staan. En dat alles in een taal waarmee de diepte van de menselijke psyche glashelder wordt blootgelegd.

Een Nacht Op Het Strand


Een Nacht Op Het Strand
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Elena Ferrante
language : nl
Publisher: Wereldbibliotheek
Release Date : 2017-05-26Een Nacht Op Het Strand written by Elena Ferrante and has been published by Wereldbibliotheek this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-05-26 with Fiction categories.


Een nacht op het strand is een duister kinderboek voor volwassenen van Elena Ferrante, wonderschoon geïllustreerd door Mara Cerri. Een nacht op het strand vertelt het verhaal van Celina. Celina is een pop en ze is achtergelaten op het strand door Mati, het meisje dat Celina al vanaf haar geboorte heeft en overal mee naar toe sleept. Ze zijn onafscheidelijk, maar sinds Mati een katje heeft, kijkt ze minder naar Celina om. Die voelt zich in de steek gelaten en wacht vergeefs tot Mati haar komt zoeken. Maar de avond valt en Celina is alleen en bang. Ze wordt opgeraapt door de Wrede Badmeester van Zonsondergang, die niet veel goeds in de zin heeft. Bovendien gaat in de nacht Celina’s fantasie met haar aan de haal. Maar eind goed al goed: wanneer de zon opkomt wordt ze teruggebracht naar Mati en is alle leed geleden. Elena Ferrante wilde een kinderboek schrijven en vond inspiratie in de roman die ze beschouwt als een keerpunt in haar ontwikkeling: De verborgen dochter. In die roman steelt de volwassen hoofdpersoon, een vrouw in de vijftig, tijdens een strandvakantie de pop van een meisje. Ze kan het geluk van de familie van dat meisje niet verdragen en hoopt op die manier een spaak in het wiel te steken.

Het Verhaal Van Het Verloren Kind


Het Verhaal Van Het Verloren Kind
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Elena Ferrante
language : nl
Publisher: Wereldbibliotheek
Release Date : 2016-10-12Het Verhaal Van Het Verloren Kind written by Elena Ferrante and has been published by Wereldbibliotheek this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-10-12 with Fiction categories.


Deel 4 van de Napolitaanse romans: de adembenemende ontknoping Na De geniale vriendin, De nieuwe achternaam en Wie vlucht en wie blijft verschijnt in oktober het langverwachte vierde en laatste deel van de Napolitaanse romans van Elena Ferrante. Het verhaal van het verloren kind is de adembenemende ontknoping van de saga van de briljante, geschoolde Elena en de vurige, onbeheersbare Lila. Beide vrouwen zijn volwassen: de grote ontdekkingen van het leven zijn gedaan, zijn grillen en verliezen zijn verdragen en geleden. Beide vriendinnen hebben gevochten om te ontsnappen aan de Napolitaanse volksbuurt waar ze opgroeiden. Elena heeft gestudeerd, is getrouwd, naar Florence verhuisd, heeft kinderen gekregen en is inmiddels een gevierd schrijfster. Lila is er daarentegen nooit in geslaagd los te komen van haar geboortestad. Ze is weliswaar succesvol ondernemer geworden, maar haar succes heeft haar dichter gebracht bij de vriendjespolitiek, het chauvinisme en de georganiseerde criminaliteit die de buurt in hun greep houden. Tegen de achtergrond van een verleidelijk en gevaarlijk Napels en een wereld die voortdurend verandert, vertelt Elena Ferrante met ongeëvenaarde eerlijkheid en glans het verhaal van Elena’s en Lila’s levenslange vriendschap. ‘The New York Times zette het in de top tien van de beste boeken. Het werd genomineerd voor de Man Booker International Prize. Nu is het ook toegankelijk voor Nederlandse lezers.*****’ NRC Handelsblad