Negen Volmaakte Vreemden

Download Negen Volmaakte Vreemden PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Negen Volmaakte Vreemden book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Negen Volmaakte Vreemden not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Negen Volmaakte Vreemden


Negen Volmaakte Vreemden
DOWNLOAD
READ ONLINE


Download Negen Volmaakte Vreemden PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Negen Volmaakte Vreemden


Negen Volmaakte Vreemden
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Liane Moriarty
language : nl
Publisher: A.W. Bruna Uitgevers
Release Date : 2018-10-09Negen Volmaakte Vreemden written by Liane Moriarty and has been published by A.W. Bruna Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-10-09 with Fiction categories.


Negen gasten verzamelen zich in een exclusief wellnessresort. Sommigen zijn hier om af te vallen, anderen proberen hun leven een gezonde draai te geven, en een enkeling is er nog niet aan toe om de precieze reden van het bezoek onder ogen te zien. Ondanks alle luxe, meditatie en mindfulness is iedereen zich ervan bewust dat ze ook flink aan het werk moeten. Maar niemand kan zich voorstellen hoe zwaar de komende tien dagen zullen worden. Frances Welty, een voormalig succesvol romanschrijfster, arriveert bij Tranquillum House met een pijnlijke rug en een gebroken hart. Ze is direct gefascineerd door haar medegasten. De meesten van hen zien er totaal niet uit alsof ze een detoxkuur nodig hebben. Maar degene die haar nog het meest betovert is de eigenaresse van het resort. Kan deze vrouw werkelijk alle antwoorden hebben waarvan Frances niet eens wist dat ze die zocht? Moet Frances haar twijfels overboord gooien en zich volledig overgeven aan het bijzondere programma dat Tranquillum House aanbiedt – of moet ze maken dat ze wegkomt? En het duurt niet lang voordat iedere gast in Tranquillum House zich dit begint af te vragen...

Appels Vallen Niet


Appels Vallen Niet
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Liane Moriarty
language : nl
Publisher: A.W. Bruna Uitgevers
Release Date : 2021-11-02Appels Vallen Niet written by Liane Moriarty and has been published by A.W. Bruna Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-11-02 with Fiction categories.


Een meeslepende roman over het leven, de liefde, over rivailteit - en de leugens die we elkaar en onszelf vertellen... Zo op het eerste oog zijn de Delaneys een gezin om jaloers op te zijn. De voormalige tennisleraren Joy en Stan winnen nog altijd elk toernooi waaraan ze meedoen, en nu ze hun familiebedrijf verkocht hebben, is er alle tijd om te leren ‘ontspannen’. Hun vier volwassen kinderen hebben ieder hun eigen drukke leven, en hoewel het de vraag is of zij daar alles uit halen, wordt dit nooit hardop gezegd. Maar dan verdwijnt Joy Delaney. En de kinderen bekijken het huwelijk van hun ouders en hun eigen verleden met nieuwe, geschrokken ogen. Heeft haar verdwijning misschien te maken met die mysterieuze logee, een jaar geleden? Was alles wel zo’n rozengeur en maneschijn in huize Delaney...? ‘Laat je tot het einde toe in het ongewisse.’ – REESE WITHERSPOON

Alles Voor Jou


Alles Voor Jou
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Liane Moriarty
language : nl
Publisher: A.W. Bruna Uitgevers
Release Date : 2019-07-02Alles Voor Jou written by Liane Moriarty and has been published by A.W. Bruna Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-07-02 with Fiction categories.


Ellens nieuwe vriend wordt gestalkt door zijn ex. Ze is gefascineerd door de motieven van deze vrouw en zou haar eigenlijk weleens willen ontmoeten. Ellen weet dit niet, maar ze heeft haar al ontmoet. Ellen O’Farrell werkt als hypnotherapeut in het excentrieke strandhuis dat ze van haar grootouders heeft geërfd. Op haar tumultueuze relatiegeschiedenis na, heeft ze een fijn leven. Al zou ze inmiddels weleens iemand willen tegenkomen die bij haar blijft. Wanneer ze Patrick ontmoet heeft ze goede hoop: hij is knap, vrijgezel, heeft een baan én hij vindt haar ook leuk. Maar dan komt het gevreesde moment: hij moet haar iets vertellen. Ellen is voorbereid op het ergste, maar wordt verrast. Het blijkt dat Patricks ex-vriendin hem stalkt. Dat vindt ze eigenlijk wel interessant. Ze heeft een relatie met iemand die het waard is om gestalkt te worden. Ook is ze gefascineerd door de motieven van deze vrouw. Ze zou haar eigenlijk weleens willen ontmoeten. Ellen weet dit niet, maar ze heeft haar al ontmoet.

Nog N Keer Feest


Nog N Keer Feest
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Liane Moriarty
language : nl
Publisher:
Release Date : 2019Nog N Keer Feest written by Liane Moriarty and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019 with categories.


Een jonge vrouw erft een huis op een romantisch eilandje voor de kust van Sydney. Zij gaat daar op zoek naar de man van wie zij kinderen wil.

Sophia S Wens


Sophia S Wens
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Corina Bomann
language : nl
Publisher: Boekerij
Release Date : 2021-10-12Sophia S Wens written by Corina Bomann and has been published by Boekerij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-10-12 with Fiction categories.


Deel 2 van de Kleuren van schoonheid-trilogie Parijs, 1929. De lichtstad lijkt Sophia geen geluk te brengen. Na een traumatische ervaring heeft ze het gevoel dat ze de liefde nooit meer zal vinden en ze voor altijd eenzaam zal zijn. Is Europa misschien te klein voor een vrouw die groots denkt? Ze besluit de grote oversteek te maken naar Amerika, en daar, in New York, begint haar leven weer kleur te krijgen. Een zakelijk aanbod van de befaamde Elizabeth Arden geeft haar een onverwachte kans en er komt ook weer liefde in haar leven. Maar een genadeloze concurrentiestrijd tussen haar oude en nieuwe werkgever dreigt roet in het eten te gooien. Plotseling staan haar toekomst en geluk opnieuw op het spel. In de pers ‘Houdt u van de boeken van Lucinda Riley en Santa Montefiore? Dan zult u Corina Bomann zeker waarderen.’ MAX Magazine ‘Fijne lectuur met inhoud.’ NBD Biblion ‘Een perfecte combinatie van historie, drama, romantiek en spanning.’ Chicklit.nl

Grote Kleine Leugens


Grote Kleine Leugens
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Liane Moriarty
language : nl
Publisher: A.W. Bruna Uitgevers
Release Date : 2016-05-31Grote Kleine Leugens written by Liane Moriarty and has been published by A.W. Bruna Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-05-31 with Fiction categories.


Op de pittoreske basisschool Pirriwee Public eindigt het jaarlijkse ouderfeest in een chaos. Met gillende sirenes. Schreeuwende mensen. Een verbijsterde schooldirecteur. En een van de ouders: dood. Is er sprake van moord, een tragisch ongeluk of van een vreselijk ontspoorde ruzie? Wat de ouders van Pirriwee Public zullen leren is dat soms de kleinste leugens het aller gevaarlijkst zijn... Grote kleine leugens biedt een briljante kijk op ex-mannen en nieuwe vrouwen, moeders en dochters, op schoolpleinschandalen en de leugens die we onszelf vertellen om te overleven. Met haar nieuwe roman bewijst Liane Moriarty wederom dat ze een ster is in het schrijven van vlijmscherpe, grappige, soms pijnlijke maar altijd intrigerende pageturners. ‘Grote kleine leugens beklijft zelfs nog meer dan Het geheim van mijn man.’ – THE NEW YORK TIMES

Gertrudes Besluit


Gertrudes Besluit
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Lena Johannson
language : nl
Publisher: A.W. Bruna Uitgevers
Release Date : 2022-02-22Gertrudes Besluit written by Lena Johannson and has been published by A.W. Bruna Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2022-02-22 with Fiction categories.


Authentiek en ontroerend: de meeslepende Nivea-trilogie van Lena Johannson is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Hamburg, 1889: als Gerda Oscar Troplowitz ziet, jaren na zijn stage bij haar vaders bedrijf en inmiddels een succesvol ondernemer vol ideeën, is het snel duidelijk dat de twee voor elkaar bestemd zijn. Ze willen niets liever dan samen iets opbouwen. Oscar neemt het laboratorium over van een zekere Paul Beiersdorf en begint met het ontwikkelen van nieuwe producten, waaronder de inmiddels klassieke Nivea-crème. Het wordt een succesvolle onderneming met een eigen fabriek, waar hij oog blijkt te hebben voor alle werknemers en hun rechten. Maar hoe succesvol hij ook is, de hogere kringen in Hamburg mijden Oscar vanwege zijn moderne opvattingen – maar ook omdat hij joods is. Om Oscar te helpen begint Gerda, samen met een bevriende kunstenares, salonavonden te organiseren en invloedrijke gasten uit te nodigen. Zal het haar lukken om alle tegenstanders van gedachten te doen veranderen en Oscars bedrijf te redden? Authentiek en ontroerend: de meeslepende Nivea-trilogie van Lena Johannson is gebaseerd op ware gebeurtenissen.