Hoe Je Zelfdiscipline Kunt Opbouwen

Download Hoe Je Zelfdiscipline Kunt Opbouwen PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Hoe Je Zelfdiscipline Kunt Opbouwen book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Hoe Je Zelfdiscipline Kunt Opbouwen not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Hoe Je Zelfdiscipline Kunt Opbouwen


Hoe Je Zelfdiscipline Kunt Opbouwen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Download Hoe Je Zelfdiscipline Kunt Opbouwen PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Hoe Je Zelfdiscipline Kunt Opbouwen


Hoe Je Zelfdiscipline Kunt Opbouwen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Martin Meadows
language : nl
Publisher: Createspace Independent Publishing Platform
Release Date : 2017-03Hoe Je Zelfdiscipline Kunt Opbouwen written by Martin Meadows and has been published by Createspace Independent Publishing Platform this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-03 with categories.


Hoe Zelfdiscipline Ontwikkelen, Verleidingen Weerstaan en Je Doelstellingen op Lange Termijn te Bereiken Als je positieve veranderingen in je leven wilt maken en je doelstellingen op lange termijn wilt bereiken, kan ik geen betere manier bedenken dan te leren hoe je meer zelfdiscipline ontwikkelt. De wetenschap heeft heel wat interessante aspecten van zelfdiscipline en wilskracht uitgedokterd, maar het merendeel van deze kennis ligt diep verborgen in lange en saaie wetenschappelijke papers. Als je van deze studies wil profiteren zonder ze te moeten lezen, is dit boek iets voor jou. Ik heb het namelijk al gedaan voor jou, en heb de nuttigste en meest haalbare wetenschappelijke ontdekkingen onderzocht die jou helpen je zelfdiscipline te verbeteren. Hier zijn enkele dingen die je gaat leren in dit boek: - Wat een bankovervaller met citroensap on zijn gezicht je kan leren over zelfcontrole. Het verhaal zal je doen gieren van het lachen, maar de implicaties ervan gaan je twee keer laten nadenken over jouw capaciteit om je verlangens onder controle te houden. - Hoe 50e chocoladerepen je kunnen motiveren wanneer je geconfronteerd wordt met een overweldigende drang om op te geven. - Waarom President Obama uitsluitend grijze en blauwe maatpakken draagt en wat dat net te maken heeft met zelfcontrole (het is ook de mogelijke verklaring waarom de armen arm blijven). - Wat dopamine net is en waarom het cruciaal is de rol ervan te begrijpen als je je slechte gewoontes wilt verbreken en goede gewoontes wilt vormen. - 5 praktische manieren om je zelfdiscipline te trainen. Ontdek enkele van de belangrijkste technieken om je zelfcontrole op te drijven en beter te worden in het weerstaan aan instant voldoening. - Waarom het status quo vooroordeel je doelstellingen zal bedreigen en wat je moet doen om het effect dat het heeft op je resoluties te verminderen. - Waarom extreme di�ten mensen helpen hun doelstellingen op lange termijn te bereiken, en hoe je deze bevindingen kunt toepassen op je eigen leven. - Waarom en wanneer jezelf uitspattingen toestaan je in feite kan helpen je zelfdiscipline op te bouwen. Ja, je mag jezelf (af en toe) volproppen en je zal nog steeds gewicht verliezen. In plaats van het gedetailleerde "waarom" met je te delen (met verwarrende en saaie beschrijvingen van studies), ga ik het "waarom" delen - advies dat je leven zal veranderen als je beslist om het te volgen. Ook jij kan de kunst van zelfdiscipline onder de knie krijgen en leren hoe je aan verleidingen kunt weerstaan. Jouw doelstellingen op lange termijn zijn het waard. Koop dit boek nu.

Hoe Je Zelfdiscipline Kunt Opbouwen


Hoe Je Zelfdiscipline Kunt Opbouwen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Martin Meadows
language : nl
Publisher: Meadows Publishing
Release Date : 2017-02-28Hoe Je Zelfdiscipline Kunt Opbouwen written by Martin Meadows and has been published by Meadows Publishing this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-02-28 with Self-Help categories.


Hoe Zelfdiscipline Ontwikkelen, Verleidingen Weerstaan en Je Doelstellingen op Lange Termijn te Bereiken Als je positieve veranderingen in je leven wilt maken en je doelstellingen op lange termijn wilt bereiken, kan ik geen betere manier bedenken dan te leren hoe je meer zelfdiscipline ontwikkelt. De wetenschap heeft heel wat interessante aspecten van zelfdiscipline en wilskracht uitgedokterd, maar het merendeel van deze kennis ligt diep verborgen in lange en saaie wetenschappelijke papers. Als je van deze studies wil profiteren zonder ze te moeten lezen, is dit boek iets voor jou. Ik heb het namelijk al gedaan voor jou, en heb de nuttigste en meest haalbare wetenschappelijke ontdekkingen onderzocht die jou helpen je zelfdiscipline te verbeteren. Hier zijn enkele dingen die je gaat leren in dit boek: - Wat een bankovervaller met citroensap on zijn gezicht je kan leren over zelfcontrole. Het verhaal zal je doen gieren van het lachen, maar de implicaties ervan gaan je twee keer laten nadenken over jouw capaciteit om je verlangens onder controle te houden. - Hoe 50€ chocoladerepen je kunnen motiveren wanneer je geconfronteerd wordt met een overweldigende drang om op te geven. - Waarom President Obama uitsluitend grijze en blauwe maatpakken draagt en wat dat net te maken heeft met zelfcontrole (het is ook de mogelijke verklaring waarom de armen arm blijven). - Wat dopamine net is en waarom het cruciaal is de rol ervan te begrijpen als je je slechte gewoontes wilt verbreken en goede gewoontes wilt vormen. - 5 praktische manieren om je zelfdiscipline te trainen. Ontdek enkele van de belangrijkste technieken om je zelfcontrole op te drijven en beter te worden in het weerstaan aan instant voldoening. - Waarom het status quo vooroordeel je doelstellingen zal bedreigen en wat je moet doen om het effect dat het heeft op je resoluties te verminderen. - Waarom extreme diëten mensen helpen hun doelstellingen op lange termijn te bereiken, en hoe je deze bevindingen kunt toepassen op je eigen leven. - Waarom en wanneer jezelf uitspattingen toestaan je in feite kan helpen je zelfdiscipline op te bouwen. Ja, je mag jezelf (af en toe) volproppen en je zal nog steeds gewicht verliezen. In plaats van het gedetailleerde "waarom" met je te delen (met verwarrende en saaie beschrijvingen van studies), ga ik het "waarom" delen - advies dat je leven zal veranderen als je beslist om het te volgen. Ook jij kan de kunst van zelfdiscipline onder de knie krijgen en leren hoe je aan verleidingen kunt weerstaan. Jouw doelstellingen op lange termijn zijn het waard. Koop dit boek nu.

Gids Voor Succesvol Opvoeden


Gids Voor Succesvol Opvoeden
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Peter Adriaenssens
language : nl
Publisher: Lannoo Meulenhoff - Belgium
Release Date : 2011-05-14Gids Voor Succesvol Opvoeden written by Peter Adriaenssens and has been published by Lannoo Meulenhoff - Belgium this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2011-05-14 with Family & Relationships categories.


Gids voor succesvol opvoeden is de onmisbare opvoedingsgids voor elke ouder, van bestsellerauteur Peter Adriaenssens;;;Gebaseerd op de inzichten uit Opvoeden is een groeiproces en Van hieraf mag je gaan, waarvan inmiddels vele tienduizenden exemplaren zijn verkocht, en aangevuld met het recentste wetenschappelijke onderzoek;;;Met heel wat nieuwe inzichten op het vlak van het opvoeden van jonge kinderen en tieners, gsm'en, chatten... De rol van ouders is vandaag belangrijker dan ooit. In de eenentwintigste eeuw komt er zoveel op jongeren af, en is er nog zo weinig dat we als zeker kunnen beschouwen, dat ouders meer dan ooit de rots in de branding moeten en kunnen zijn. In dit boek houdt de bekende kinderpsychiater Peter Adriaenssens de inzichten uit de succesvolle boeken Opvoeden is een groeiproces en Van hieraf mag je gaan tegen het licht van recent onderzoek en nieuwe wetenswaardigheden. Hij geeft je de kennis door die je als ouder echt nodig hebt, zonder verloren te lopen in details. Hij pleit niet voor de absolute vrijheid, en ook niet voor de harde hand, maar voor 'warme duidelijkheid'. Met deze mix van correcte informatie en leefbare en uitvoerbare adviezen, levert dit boek een goede basis voor effectief ouderschap. 'Ik hoop dat je met mij door een frisse bril wil kijken naar opvoeden. Het is geen kookboek met kant-en-klaarrecepten. Maar het staat wel vol aanwijzingen en tips in welke richting je oplossingen en uitwegen kunt creëren. In dit boek breng ik twintig jaar ervaring als kinderpsychiater, 25 jaar huwelijk en ervaring met vier dochters, mijn vele lezingen en contacten met jongeren en ouders op vormingsavonden tot synthese in een verhaal dat vooral zeggen wil: opvoeden heeft mijn leven zoveel rijker gemaakt. Ik hoop dat het ook voor jou als lezer die weg mag opgaan.' - Peter Adriaenssens

Bijna Alles Wat Je Moet Weten Over Psychologie


Bijna Alles Wat Je Moet Weten Over Psychologie
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Pedro De Bruyckere
language : nl
Publisher: Lannoo Meulenhoff - Belgium
Release Date : 2021-09-07Bijna Alles Wat Je Moet Weten Over Psychologie written by Pedro De Bruyckere and has been published by Lannoo Meulenhoff - Belgium this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-09-07 with Psychology categories.


Klopt het cliché van de lastige puber? Op welke manier vergroten we weerbaarheid bij jongeren? Welke invloed heeft de naaste omgeving op een kind? Het bestuderen van de psychologie van kinderen en jongeren kent een relatief korte, maar boeiende geschiedenis. Verschillende denkers en stromingen hebben dit vakgebied in een richting gestuurd die ook opvoeding en onderwijs grondig heeft beïnvloed ... alleen zijn veel van die ideeën intussen weerlegd. Hoe weet je dan wat wel effectief bewezen is en werkt? Bijna alles wat je moet weten over psychologie kijkt naar het reilen en zeilen van kinderen en jongeren in de dagelijkse praktijk. En vooral: het laat zien hoe ouders, leraren en opvoeders met die inzichten aan de slag kunnen. Behalve uit de psychologie, bevat het inzichten uit de pedagogiek, sociologie en andere gedragswetenschappen om zo tot een bruikbaar overzicht te komen. Hoe leren kinderen en jongeren, hoe motiveer je hen en hoe kun je hun gedrag individueel en in een groep positief beïnvloeden? Dit praktische en actuele basisboek leert het je allemaal.

Onderhuids


Onderhuids
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Pamela Callow
language : nl
Publisher: Harlequin Holland
Release Date : 2013-04-23Onderhuids written by Pamela Callow and has been published by Harlequin Holland this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2013-04-23 with Fiction categories.


Wanneer er aan de rand van Halifax een lichaam wordt gevonden dat jarenlang in het veen heeft gelegen, weet tatoeagekunstenares Kenzie Sloane onmiddellijk wie het is en wat dit voor haar betekent. Een tattoo verbindt haar met dit meisje... en een zeventien jaar oud geheim. Advocate Kate Lange weet nog heel goed wie Kenzie Sloane is: de wildebras die tot dezelfde groep jongeren behoorde als waartoe Imogen, Kates zusje, zich vlak voor haar dood aangetrokken voelde. Nu heeft Kenzie haar nodig, en op haar beurt heeft Kate vele vragen die ze beantwoord wil zien. Ze beseffen niet dat er nog iemand is die van het bestaan van de tattoo af weet, en die de geschiedenis erachter kent. Iemand die Kenzie nauwlettend in de gaten houdt, wachtend op het perfecte moment om een oude belofte in te lossen...

Ontspanningsinstructie


Ontspanningsinstructie
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : J.J. van Dixhoorn
language : nl
Publisher: Springer
Release Date : 2019-06-11Ontspanningsinstructie written by J.J. van Dixhoorn and has been published by Springer this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-06-11 with Medical categories.


Dit boek gaat in op spierontspanning, ademhaling en ademtherapie, lichaamshouding en -bewustwording en mentale ontspanning. Ruim vijftig oefenvoorbeelden zijn in het werk opgenomen. Ontspanningsinstructie is een volwaardige behandel- en instructievorm die vanuit verschillende disciplines toegepast kan worden. Alle kennis hierover is gebundeld in dit handboek en biedt professionals de kans om hun kennis te verdiepen en de oefeningen in de praktijk toe te passen.

Ongekende Gevoelens


Ongekende Gevoelens
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Jonice Webb
language : nl
Publisher: AnkhHermes, Uitgeverij
Release Date : 2020-09-22Ongekende Gevoelens written by Jonice Webb and has been published by AnkhHermes, Uitgeverij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-09-22 with Family & Relationships categories.


In ‘Ongekende gevoelens’ van Jonice Webb leer je de emotionele bagage vanuit je relatie met je ouders (en hun relatie met hun ouders) te herkennen en het patroon van ongekende emoties te doorbreken. In Ongekende gevoelens, Over emotionele bagage en de invloed daarvan op (volwassen) kinderen van Jonice Webb leer je de emotionele bagage vanuit je relatie met je ouders (en hun relatie met hun ouders) te herkennen en het patroon van ongekende emoties te doorbreken. Wanneer er in je kindertijd weinig aandacht was voor jouw gevoelens, dan kun je daar in je latere leven behoorlijk mee worstelen. Als je emoties er niet mochten zijn heb je diep van binnen geleerd dat jij er ook niet mag zijn. Vaak wordt dit van generatie op generatie doorgegeven. Door dit gemis te herkennen begrijp je waarom je in je volwassen leven vastloopt op bepaalde levensthema’s. Dit boek laat zien hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en het patroon van ongekende emoties doorbreekt.