Feo En De Wolven

Download Feo En De Wolven PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Feo En De Wolven book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Feo En De Wolven not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Feo En De Wolven


Feo En De Wolven
DOWNLOAD
READ ONLINE


Download Feo En De Wolven PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Feo En De Wolven


Feo En De Wolven
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Katherine Rundell
language : nl
Publisher: Luitingh Sijthoff
Release Date : 2018-11-15Feo En De Wolven written by Katherine Rundell and has been published by Luitingh Sijthoff this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-11-15 with Juvenile Fiction categories.


Feo en de wolven is het sprookjesachtige verhaal van Katherine Rundell, die veel grote prijzen heeft gewonnen en wordt beschouwd als een van de belangrijkste Britse jeugdboekenauteurs van dit moment. Feo en de wolven is haar eerste boek dat in het Nederlands verschijnt. Feodora woont met haar moeder in de bossen van Rusland, ver weg van de revolutie. Haar moeder leert tamme wolven weer wild te worden, zodat ze kunnen overleven in de wildernis. Feo lijkt een speciale band te hebben met drie van de wolven die altijd in de buurt van hun huis rondzwerven. Dan wordt Feo’s moeder gevangengenomen door het leger. Terwijl Feo een barre tocht door het besneeuwde landschap onderneemt om haar moeder te bevrijden, leren de wolven haar hoe ze moet overleven in een gevaarlijke wereld en moet opkomen voor de dingen waar ze van houdt... Rundell, auteur van o.a. The Rooftoppers en The Explorer (verschijnen nog in het Nederlands), kreeg voor haar werk onder andere de Costa Children’s Book Award, de Waterstones Children’s Book Prize en de Blue Peter Award. ‘Elk boek van Katherine Rundell is anders, elk boek is een avontuur. Maar altijd zoeken haar personages hun grenzen op en ontdekken ze hun eigen, innerlijke kracht om in opstand te komen tegen het kwaad. Feo en de wolven is spectaculair!’ Beth Johnson, Boekhandel Van Rossum, Amsterdam Een sprookjesachtige en sfeervolle jeugdroman, van een van de belangrijkste Britse jeugdboekenauteurs van dit moment.

De Ontdekkingsreiziger


De Ontdekkingsreiziger
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Katherine Rundell
language : nl
Publisher: Luitingh Sijthoff
Release Date : 2019-05-31De Ontdekkingsreiziger written by Katherine Rundell and has been published by Luitingh Sijthoff this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-05-31 with Juvenile Fiction categories.


Na Feo en de wolven van Katherine Rundell verschijnt nu haar jeugdroman De ontdekkingsreiziger. Over vier kinderen die met een vliegtuig crashen en op mysterieuze stad in de jungle stuiten. Na Feo en de wolven is er nu De ontdekkingsreizger van Katherine Rundell. Over vier kinderen die met een vliegtuig crashen en op een mysterieuze stad in de jungle stuiten. Opnieuw een betoverend avontuur van een veelvoudig bekroonde auteur. Vier kinderen overleven een crash in het Amazonewoud nadat de piloot aan een hartaanval is bezweken. Maar ze zijn ver weg van de bewoonde wereld, en dus van alle hulp. De jungle is een meedogenloze, maar tegelijk ook betoverende plek. Ze eten larven en een tarantula, redden een babyluiaard, klimmen in bomen en bouwen een vlot. Maar hun kans op redding wordt met de dag kleiner. Dan vinden ze een kaart waarop een stad staat aangegeven. Blijkbaar zijn ze niet de eersten op deze plek. Met hernieuwde hoop gaan ze op weg om de verloren stad te vinden... ‘Een geweldige leeservaring over een tijdloze ontdekkingsreis die lezers van 8 tot 88 zal bekoren.’ Uit het Juryrapport van de Costa Children’s Book Award 2017 over De ontdekkingsreiziger ‘Elk boek van Katherine Rundell is anders, elk boek is een avontuur. (...) Feo en de wolven is spectaculair!’ Beth Johnson, Boekhandel Van Rossum

Waarom Je Kinderboeken Moet Lezen Zelfs Al Ben Je Oud En Wijs


Waarom Je Kinderboeken Moet Lezen Zelfs Al Ben Je Oud En Wijs
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Katherine Rundell
language : nl
Publisher: Luitingh Sijthoff
Release Date : 2020-06-12Waarom Je Kinderboeken Moet Lezen Zelfs Al Ben Je Oud En Wijs written by Katherine Rundell and has been published by Luitingh Sijthoff this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-06-12 with Juvenile Nonfiction categories.


Prikkelende essay van Katherine Rundell over het belang van het lezen van kinderboeken. Met een voorwoord van Kinderboekenambassadeur Manon Sikkel In Waarom je kinderboeken moet lezen, zelfs al ben je oud en wijs vertelt Katherine Rundell (De ontdekkingsreiziger en Feo en de wolven) waarom kinderboeken zo belangrijk zijn. Een must-read! Katherine Rundell is op dit moment een van de belangrijkste kinderboekenauteurs van het Verenigd Koninkrijk. In haar prikkelende essay toont ze aan waarom je kinderboeken niet de rug moet toekeren als je eenmaal volwassen bent, en dat het lezen van kinderboeken je wereld alleen maar vergroot. Met een voorwoord van Kinderboekenambassadeur Manon Sikkel. ‘Rundell is ongelooflijk overtuigend en herinnert je aan het wonder en de opwinding van het lezen, ontdekken en leren. Op briljante, felle wijze bepleit ze haar zaak; haar taalgebruik en metaforen zijn opwindend en fascinerend, en zeer leerzaam. Een waar genot om te lezen.’ Financial Times

Het Wilde Meisje


Het Wilde Meisje
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Katherine Rundell
language : nl
Publisher: Luitingh Sijthoff
Release Date : 2022-09-27Het Wilde Meisje written by Katherine Rundell and has been published by Luitingh Sijthoff this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2022-09-27 with Juvenile Fiction categories.


Ontroerend jeugdboek van Katherine Rundell over een moedig meisje uit Afrika Voor Katherine Rundell bekend werd vanwege geweldige jeugdboeken als De ontdekkingsreiziger en De goede dieven, schreef ze Het wilde meisje. Rundells debuut over een meisje dat opgroeit in de Afrikaanse wildernis en plotseling naar Londen wordt gestuurd, is net zo avontuurlijk en vol magie als haar andere boeken. Wilhelmina Silvers wereld is gemaakt van goud. Ze leeft in alle vrijheid op een boerderij in Afrika met haar vader, haar paard, haar aapje én haar beste vriend. Maar wanneer haar huis wordt verkocht en Wil naar een kostschool in Engeland wordt gestuurd, lijkt alles waar ze zo van houdt door haar vingers te glippen. In Londen komt ze er al snel achter dat leeuwen en hyena’s misschien gevaarlijk zijn, maar niks voorstellen in vergelijking met een groep schoolmeisjes... Katherine Rundell, die opgroeide in Zimbabwe, Brussel en Londen, kreeg veel prijzen voor haar boeken. De ontdekkingsreiziger is in 2022 een van de thematitels van de Kinderboekenweek. De goede dieven staat op de tiplijst van de Kinderjury 2022. Ze is ook de auteur van Sophie op de daken en Feo en de wolven. ‘Katherine Rundell is voor steeds meer kinderen in de bovenbouw een favoriete schrijver. En terecht. Haar boeken zijn elke keer anders, maar ze hebben één ding gemeen: ze zijn spectaculair en avontuurlijk.’ Praxisbulletin (maandblad primair onderwijs)

Sophie Op De Daken


Sophie Op De Daken
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Katherine Rundell
language : nl
Publisher: Luitingh Sijthoff
Release Date : 2020-04-23Sophie Op De Daken written by Katherine Rundell and has been published by Luitingh Sijthoff this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-04-23 with Juvenile Fiction categories.


Gevierd kinderboekenschrijver Katherine Rundell verrast opnieuw met een prachtig en meeslepend verhaal over een meisje in het Parijs van de twintigste eeuw. Katherine Rundell, bekend van Feo en de wolven en De ontdekkingsreiziger, vertelt in Sophie op de daken een meeslepend verhaal over familie en doorzettingsvermogen. Opnieuw een schitterende jeugdroman van een van de belangrijkste Britse kinderboekenauteurs van dit moment. Sophie overleefde als baby een schipbreuk en iedereen denkt dat ze wees is. Maar Sophie herinnert zich nog dat haar moeder om hulp zwaaide toen Sophie in een cellokist in het Kanaal dreef. Volgens haar voogd is het bijna onmogelijk dat haar moeder nog leeft. Maar ‘bijna onmogelijk’ betekent ‘nog mogelijk’, vindt Sophie. Met de enige aanwijzing die ze heeft – het adres van de cellomaker – vlucht Sophie naar Parijs. Daar krijgt ze hulp van Matteo en zijn ‘daklopers’, die in geheime plekken boven de stad wonen. Maar kunnen ze haar moeder vinden voordat Sophie wordt opgepakt door de autoriteiten? Of, nog belangrijker, voordat ze de hoop opgeeft? Katherine Rundells boeken zijn bekroond met grote literaire prijzen, waaronder de Blue Peter Award, Costa Book Award en Waterstones Children’s Book Prize.

Silas En De Wolf


Silas En De Wolf
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Selma Noort
language : nl
Publisher: Leopold
Release Date : 2018-09-28Silas En De Wolf written by Selma Noort and has been published by Leopold this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-09-28 with Juvenile Fiction categories.


Spannend boek over Silas die nieuwe vrienden maakt en op avontuur gaat in het bos. Silas' handen werden koud, maar hij merkte het niet. Hij dacht aan mama, die ene keer in de bus toen ze zei: 'Beloof dat je niet het bos ingaat, beloof het.' Hij had het beloofd. Maar Rinke was in het bos en ze ging iets heel stoms en gevaarlijks doen. 'Rinke!' schreeuwde hij. Silas gaat in een klein dorp in Het Zuiden wonen. Hij krijgt er nieuwe vrienden. Rinke, die bazig is. En Johanna, die blind is en tegen hem zegt: 'Vertel aan niemand wat je in het bos hebt gezien, Silas!'

Vanaf Hier Kun Je De Hele Wereld Zien


Vanaf Hier Kun Je De Hele Wereld Zien
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Enne Koens
language : nl
Publisher: Luitingh Sijthoff
Release Date : 2021-09-23Vanaf Hier Kun Je De Hele Wereld Zien written by Enne Koens and has been published by Luitingh Sijthoff this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-09-23 with Juvenile Fiction categories.


Sprankelende jeugdroman van Enne Koens over identiteit, familie en diversiteit Vanaf hier kun je de hele wereld zien van Enne Koens is een prachtige jeugdroman over identiteit en familie. Van de auteur van o.a. Die zomer met Jente (Vlag en Wimpel 2020) en Ik ben Vincent en ik ben niet bang (genomineerd voor de Deutscher Jugendliteraturpreis 2020). Op een dag vindt Dena – of Deetje, zoals iedereen haar noemt – een brief. Hij is van iemand die iemand heel erg mist. Deetje is vastbesloten de brief te bezorgen aan de juiste persoon. Dat blijkt minder makkelijk dan ze denkt en dus schakelt ze de hulp in van haar slimme vriend Vito en haar buurjongen Kevin. Zonder dat ze het doorheeft, zoekt ze naar die ene missende schakel in haar eigen leven. Overal zijn aanwijzingen, en elk antwoord levert meer vragen op. Uiteindelijk leidt alles naar het mysterie van haar eigen afkomst... Enne Koens schrijft intrigerende, originele jeugdromans over thema’s die kinderen in het hart raken. Vanaf hier kun je de wereld zien is geïllustreerd door Maartje Kuiper (bekroond met een Vlag en Wimpel van de Penseeljury 2020) ‘Enne Koens schrijft het op in zorgvuldige zinnen, raak en invoelbaar.’ Het Parool