Een Weeffout In Onze Sterren

Download Een Weeffout In Onze Sterren PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Een Weeffout In Onze Sterren book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Een Weeffout In Onze Sterren not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Een Weeffout In Onze Sterren


Een Weeffout In Onze Sterren
DOWNLOAD
READ ONLINE


Download Een Weeffout In Onze Sterren PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Een Weeffout In Onze Sterren


Een Weeffout In Onze Sterren
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : John Green
language : nl
Publisher: Gottmer
Release Date : 2017-12-08Een Weeffout In Onze Sterren written by John Green and has been published by Gottmer this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-12-08 with Juvenile Fiction categories.


Hazel werd drie jaar geleden opgegeven, maar een nieuw medicijn rekt haar leven voor nog onbekende tijd. Genoeg om een studie op te pakken en vooral niet als zieke behandeld te worden. Augustus, Gus, heeft kanker overleefd - ten koste van een been. Vanaf het moment dat Hazel en Gus elkaar ontmoeten, lijkt er geen ontsnappen aan de zinderende wederzijdse aantrekkingskracht. Maar Hazel wil niet iemands tijdbom zijn. Hazel laat Gus kennismaken met haar lievelingsboek: An Imperial Affliction van Peter Van Houten, een roman over een ziek meisje, die midden in een zin eindigt. Samen besluiten ze op zoek te gaan naar Peter Van Houten om hem te vragen hoe het de personages vergaat nadat het boek is opgehouden. De tocht leidt hen naar Amsterdam, waar de schrijver als een kluizenaar leeft. Hij is in niets wat ze zich van hem hebben voorgesteld. En hun leven neemt een wending die ze zich niet hadden kunnen indenken. John Green heeft een meesterwerk geschreven: het wekt dan ook geen verbazing dat zijn roman bij verschijning de internationale bestsellerlijsten invloog en is bekroond met vele literatuurprijzen in binnen- en buitenland. In de VS werden van ‘The Fault In Our Stars’ nog voor verschijning meer dan 450.000 exemplaren verkocht. Het boek stond meer dan een jaar lang op nummer één in de NY Times bestsellerlijst. Inmiddels is de roman wereldwijd in meer dan dertig talen verkrijgbaar. In Nederland werd ‘Een weeffout in onze sterren’ bekroond met de jury- en de publieksprijs van de Dioraphte Jongerenliteratuur Prijs, een unicum. In 2014 veroverde de Amerikaanse coming-of-age-verfilming van het boek wereldwijd de bioscopen. De film werd een regelrechte kaskraker en won talloze prijzen.

Vijf Stappen Van Jou


Vijf Stappen Van Jou
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Rachael Lippincott
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2019-05-14Vijf Stappen Van Jou written by Rachael Lippincott and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-05-14 with Young Adult Fiction categories.


Stella Grant houdt ervan om controle te hebben. Om haar taaislijmziekte te beheersen en de mogelijkheid van longtransplantatie te behouden, moet Stella zes stappen afstand houden met alles en iedereen. Het enige waar Will Newman controle over wil hebben, is het verlaten van het ziekenhuis. Binnenkort wordt hij achttien en kan hij alle apparaten loskoppelen en de wereld zien. Will is precies waar Stella van weg moet blijven. Als hij alleen al op haar ademt, zou ze haar plek op de transplantatielijst kwijt kunnen raken. Een van hen zou zelfs kunnen sterven. Afstand: zes stappen. Geen uitzonderingen. Maar plotseling voelt zes stappen niet aan als veiligheid. Het voelt als een straf. Wat als ze een klein stukje van de ruimte konden stelen die hun kapotte longen van hen hebben gestolen? Zou vijf stappen uit elkaar echt zo gevaarlijk zijn als het ervoor zorgt dat hun hart stopt met breken?

Hoe Is Het Antropoceen Je Tot Nu Toe Bevallen


Hoe Is Het Antropoceen Je Tot Nu Toe Bevallen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : John Green
language : nl
Publisher: Luitingh Sijthoff
Release Date : 2021-09-07Hoe Is Het Antropoceen Je Tot Nu Toe Bevallen written by John Green and has been published by Luitingh Sijthoff this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-09-07 with Humor categories.


Scherpe en humoristische observaties van een meesterverteller over onze hedendaagse tijd. Voordat bestsellerauteur John Green (Een weeffout in onze sterren) boeken schreef, was hij boekrecensent. In Hoe is het antropoceen je tot nu toe bevallen? schrijft hij ook recensies, maar in plaats van over boeken gaat het over de mensen en de wereld waarin we leven. Het antropoceen is het huidige geologische tijdperk, waarin menselijk handelen de planeet heeft gevormd. In deze opmerkelijke verzameling beschouwingen, gebaseerd op zijn baanbrekende podcast The Anthropocene Reviewed, bespreekt John Green verschillende facetten van onze wereld – van het QWERTY-toetsenbord en de uitbraak van cholera tot het Taco Bell-ontbijtmenu – op een schaal van vijf sterren. Voorzien van Greens kenmerkende humor en (historisch) inzicht, is dit een uiterst vermakelijk en leerzaam boek van een meesterverteller. Bekijk de mensheid en alles wat haar zo interessant maakt door John Greens ogen. Hoeveel sterren geef jij het antropoceen? ‘The Anthropocene Reviewed biedt een moment van bezinning met ’s werelds meest geliefde nerd John Green.’ Trouw

Beschermheilige Van Varkens


Beschermheilige Van Varkens
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Maureen Johnson
language : nl
Publisher:
Release Date : 2017-11-03Beschermheilige Van Varkens written by Maureen Johnson and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-11-03 with categories.


Een enorme sneeuwstorm in de VS legt alles op kerstavond plat, waardoor een trein vol met jongeren vast komt te staan. Vanaf ca. 13 jaar.

Het Grote Misschien


Het Grote Misschien
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : John Green
language : nl
Publisher: Gottmer
Release Date : 2017-10-12Het Grote Misschien written by John Green and has been published by Gottmer this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-10-12 with Juvenile Fiction categories.


inspireren hem om zijn onbeduidende leven achter zich te laten en de wereld in te trekken, naar een kostschool in Alabama. Daar vormt hij al snel een onafscheidelijk drietal met zijn kamergenoot de Kolonel en diens beste vriendin Alaska. Alaska is mooi, slim, supersexy en totaal verknipt. Miles weet dat hij de grens van hun prille vriendschap niet zou moeten overschrijden, maar wanneer zij hem de laatste woorden van de vrijheidsstrijder Simón Bolívar vertelt - 'Hoe kom ik ooit uit dit labyrinth!' - is hij op slag verliefd. Terwijl Miles dieper haar wereld in wordt gezogen, dringt de betekenis van die laatste woorden langzaam tot hem door en katapulteert Alaska hem ongenadig het Grote Misschien in.

Will Grayson Will Grayson


Will Grayson Will Grayson
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : David Levithan
language : nl
Publisher: Gottmer
Release Date : 2017-10-12Will Grayson Will Grayson written by David Levithan and has been published by Gottmer this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-10-12 with Juvenile Fiction categories.


Op de meest onwaarschijnlijke plek in Chicago ontmoet Will Grayson, will grayson. De eerste Will Grayson is een jongen die vooral probeert zo onopvallend mogelijk te zijn. Maar dat is tamelijk onmogelijk als je beste vriend Tny Cooper is, de gayste mens ter wereld die werkt aan zijn Buitengewoon Magistrale musical en ervan overtuigd is dat het universum om hem draait, en om iedereen die zich in zijn buurt bevindt. De tweede will grayson is vooral boos. Boos op zijn leven, op de wereld, op alles - al weet hij eigenlijk niet waarom. En dan heeft hij ook nog een tamelijk irritante beste vriendin die nooit begrijpt wanneer hij alleen gelaten wil worden. Wanneer Will - tot leven gebracht door John Green - en will - bezield door David Levithan - elkaar ontmoeten, raakt hun leven in een stroomversnelling die uitmondt in de première van Tiny's musical.

Pijnstillers


Pijnstillers
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Carry Slee
language : nl
Publisher: Overamstel Uitgevers
Release Date : 2012-07-06Pijnstillers written by Carry Slee and has been published by Overamstel Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-07-06 with Juvenile Fiction categories.


Casper doet een paar stappen naar voren. Het klamme zweet staat in zijn handen. Even heeft hij het gevoel dat hij droomt en straks in zijn bed wakker wordt. Hij heeft zich het laatste halfjaar zo vaak voorgesteld hoe het zou zijn als hij bij zijn vader voor de deur stond. Maar nu is het geen inbeelding, het is echt! Eén handeling en hij weet hoe zijn vader eruitziet. Casper haalt diep adem en drukt op de bel... Casper woont alleen met zijn moeder. Zijn vader verliet het gezin toen Casper nog een baby was. Casper heeft nooit echt de behoefte gehad om zijn vader te leren kennen. Maar wanneer zijn moeder ernstig ziek wordt, wil hij niets liever dan zijn vader vinden. Via via weet hij het adres van zijn vader te achterhalen. Hij kan hem nu eindelijk ontmoeten...