Durf Te Leiden

Download Durf Te Leiden PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Durf Te Leiden book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Durf Te Leiden not Found or Blank , you must refresh this page manually.

Durf Te Leiden


Durf Te Leiden
DOWNLOAD
READ ONLINE


Download Durf Te Leiden PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Durf Te Leiden


Durf Te Leiden
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Brené Brown
language : nl
Publisher: Lev.
Release Date : 2019-02-12Durf Te Leiden written by Brené Brown and has been published by Lev. this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-02-12 with Business & Economics categories.


Brené Brown heeft de afgelopen twintig jaar onderzoek gedaan naar de emoties en ervaringen die betekenis geven aan ons leven, en werkte de afgelopen zeven jaar nauw samen met leiders en cultuurveranderaars over de hele wereld. Ze ontdekte dat allerlei bedrijfstakken, van kleine start-ups tot Fortune 50-bedrijven, met dezelfde vraag worstelen: ‘Hoe ontwikkelen we moediger leiders en hoe verankeren we moed en durf in onze bedrijfscultuur?’ In dit nieuwe boek combineert Brené haar onderzoeksresultaten met persoonlijke verhalen en voorbeelden om deze vraag te beantwoorden. Durf te leiden gaat over echt leiderschap: vanuit het hart en vol moed.

Durf Te Leiden


Durf Te Leiden
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Brené C. Brown
language : nl
Publisher:
Release Date : 2019-02-25Durf Te Leiden written by Brené C. Brown and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-02-25 with Business & Economics categories.
Verlangen Naar Verbinding


Verlangen Naar Verbinding
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Brené Brown
language : nl
Publisher: Lev.
Release Date : 2018-02-14Verlangen Naar Verbinding written by Brené Brown and has been published by Lev. this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-02-14 with Psychology categories.


Brené Brown heeft wereldwijd een gesprek op gang gebracht over de onderwerpen die zin geven aan ons leven: moed, kwetsbaarheid, liefde, verbinding, schaamte en empathie. In haar nieuwe boek herdefinieert Brené Brown wat het betekent om er werkelijk bij te horen in een tijd van toenemende polarisatie: het vereist dat we volledig in onszelf geloven en alleen durven te staan wanneer dat nodig is. Met haar kenmerkende mix van onderzoek, verhalen en eerlijkheid duikt Brené in dit belangrijke onderwerp en geeft ze ons de moed die we nodig hebben om de weg naar onszelf en elkaar terug te vinden.

Gelukkig Ben Ik Niet De Enige


Gelukkig Ben Ik Niet De Enige
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Brené Brown
language : nl
Publisher: Lev.
Release Date : 2014-04-30Gelukkig Ben Ik Niet De Enige written by Brené Brown and has been published by Lev. this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2014-04-30 with Psychology categories.


De zoektocht naar perfectie is vermoeiend en meedogenloos. We worden constant opgejaagd door sociale verwachtingen die ons leren dat imperfect zijn synoniem is aan niet goed genoeg zijn. Overal wordt ons verteld wie, wat en hoe we moeten zijn. Hierdoor laten we niet zien waar we mee worstelen en beschermen we onszelf tegen schaamte, oordelen, kritiek en verwijten door te doen alsof we het allemaal perfect voor elkaar hebben. Op basis van haar jarenlange onderzoek en honderden interviews komt Brené Brown in Gelukkig ben ik niet de enige met een belangrijke waarheid: we zijn juist met elkaar verbonden door onze onvolmaaktheden. Kwetsbaarheid is geen zwakte, maar een reminder om ons hart en verstand open te houden voor de realiteit dat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten.

De Kwetsbare Leider


De Kwetsbare Leider
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Joost Callens
language : nl
Publisher: Lannoo Meulenhoff - Belgium
Release Date : 2015-09-17De Kwetsbare Leider written by Joost Callens and has been published by Lannoo Meulenhoff - Belgium this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-09-17 with Business & Economics categories.


Joost Callens over zijn persoonlijke zoektocht naar authentiek leiderschap Het begon allemaal met een Noordpoolexpeditie. Die reis confronteerde Joost Callens met de kwetsbaarheid van de mens, maar ook met de kracht die uit die kwetsbaarheid kan groeien. Pas vanuit de confrontatie met jezelf, leerde Joost, kan je groeien als mens én als leider. De kwetsbare leider biedt aan leidinggevenden de inspiratie om meer in de spiegel te kijken en zo een betere bedrijfscultuur op te bouwen. Het boek toont welke veranderingen je kunt introduceren, maar ook hoe je die plannen concreet aanpakt en hoe je je bedrijf transformeert naar een waardengedreven organisatie. Van de persoonlijke missie als leider tot het geven van de juiste ruimte aan medewerkers, van cultuurtransformatie tot het Rosie-anagram, van Noordpoolexpeditie tot Camino-tocht: dit boek is het relaas van een diep persoonlijke en voortdurende zoektocht naar een authentiek leiderschap.

Doorbreek De Cirkel


Doorbreek De Cirkel
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Arend Ardon
language : nl
Publisher: Business Contact
Release Date : 2011-03-09Doorbreek De Cirkel written by Arend Ardon and has been published by Business Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2011-03-09 with Business & Economics categories.


De meeste managers hebben tegenwoordig veel kennis over verandermanagement. Toch loopt het in de praktijk nogal eens spaak. Dat komt omdat onze kennis maar zeer beperkt ons handelen stuurt. Zonder dat we het weten hebben wij aannames over onze medewerkers die ons juist in de problemen brengen. En onbewust vertonen we gedrag waarmee we initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel van medewerkers ondermijnen. Om de taaie situaties die hieruit ontstaan te doorbreken, moet je begrijpen hoe je die als manager zelf in stand houdt. Arend Ardon maakt glashelder hoe ze ontstaan en biedt doe-hetzelfinterventies om de verandering weer vlot te trekken. Dankzij zijn observaties van vele directieteams, managementteams en managers met hun medewerkers maakt hij haarfijn zichtbaar wat er echt gebeurt terwijl we praten over verandering. Arend Ardon is vennoot van Holland Consulting Group. Hij begeleidt veranderingsprocessen rondom strategie-implementatie, leiderschap en cultuur. Zijn onderzoek, waarop hij in 2009 promoveerde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, kreeg veel aandacht in de media. Dit boek is daarop gebaseerd. ' 'Het verhaal van Dirk Scheringa leek een Amerikaanse droom te worden. Het komt in Nederland niet vaak voor dat de zoon van een kaasmaker, die onder aan de maatschappelijke ladder begint, het uiteindelijk schopt tot bankdirecteur, eigenaar van een voetbalclub en oprichter van een museum. Maar na de droom kwam een koud ontwaken, toen dsb in 2009 de steun van de Nederlandsche Bank verloor, en niet gered werd in de storm van de financiële crisis. Wie is deze man? Wat drijft hem, wat zijn zijn doelen en gevoeligheden? Frits Conijn schreef dit gedetailleerde en verhelderende levensverhaal, een zorgvuldige reconstructie van het fenomeen Scheringa. Conijn toont aan hoe de teloorgang van DSB op allerlei manieren samenhangt met het karakter van Scheringa, met zijn eerste stappen op het ondernemerspad, zijn lange relatie met Baukje de Vries, de overname van voetbalclub AZ en zijn kunstaankopen, en zijn relaties met werknemers en collega-bankiers. Dit boek werpt een kritische blik op Scheringas zakelijke beslissingen, maar is tegelijk het levendig geschreven portret van een man die in alles een uitzonderingspositie innam.'

Het Nieuwe Leiden Is Vrouwelijk


Het Nieuwe Leiden Is Vrouwelijk
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Anja Moortgat
language : nl
Publisher: Lannoo Meulenhoff - Belgium
Release Date : 2022-09-20Het Nieuwe Leiden Is Vrouwelijk written by Anja Moortgat and has been published by Lannoo Meulenhoff - Belgium this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2022-09-20 with Business & Economics categories.


Het nieuwe leiden is vrouwelijk introduceert lef, liefde en lust in het hedendaagse leiderschap en neemt je mee op een ontdekkingsreis langs de archetypische Griekse godinnen Athena, Artemis, Demeter en Aphrodite en hun mannelijke tegenhangers. De godinnen ontsluiten krachten die een moeiteloze, authentieke wijze van leidinggeven mogelijk maken. De auteur belicht verder zingeving en spirituele begrippen zoals ontwaakt bewustzijn die steeds meer hun intrede doen in het bedrijfsleven. Met herkenbare voorbeelden uit haar coachpraktijk en praktische stappen om alle masculiene en feminiene leiderschapskwaliteiten te herkennen en te activeren, brengt de auteur je bij je diepste kern, daar waar jij de verbonden en toekomstgerichte leider wordt die je bedoeld bent om te zijn.