De Stad Van De Wilde Goden

Download De Stad Van De Wilde Goden PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get De Stad Van De Wilde Goden book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content De Stad Van De Wilde Goden not Found or Blank , you must refresh this page manually.

De Stad Van De Wilde Goden


De Stad Van De Wilde Goden
DOWNLOAD
READ ONLINE


Download De Stad Van De Wilde Goden PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.De Stad Van De Wilde Goden


De Stad Van De Wilde Goden
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Isabel Allende
language : nl
Publisher: Wereldbibliotheek
Release Date : 2015-10-12De Stad Van De Wilde Goden written by Isabel Allende and has been published by Wereldbibliotheek this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-10-12 with Fiction categories.


In deze roman beschrijft Isabel Allende de spannende en fascinerende gebeurtenissen die een groep onderzoekers in de ongerepte natuur van het Amazonegebied meemaakt. Met betrokkenheid en humor schildert Allende wat er plaatsvindt als totaal verschillende culturen met elkaar botsen. Kate Gold is reisboekenschrijfster, excentriek en voor de duivel niet bang. Op een dag komt haar vijftienjarige kleinzoon Alex logeren, juist als ze de opdracht heeft aangenomen om in het Amazonegebied de 'beesten' op te sporen, onbekende wezens die ongelooflijk sterk zijn en een dodelijke stank verspreiden. Alex en Kate sluiten zich aan bij een expeditie, die bestaat uit een bonte verzameling mensen. Onder hen een aantrekkelijke vrouwelijke arts, een arrogante antropoloog, een fotograaf, een puissant rijke ondernemer, enkele soldaten en een Braziliaanse gids met zijn twaalfjarige dochter Nadia, met wie Alex veel optrekt. Nadia kan praten met dieren en heeft een zesde zintuig, waar Alex met zijn stadse manieren aanvankelijk schamper over doet. Ieder van de deelnemers heeft zo zijn eigen redenen om de jungle in te trekken. Na een gevaarlijke reis raakt de expeditie in de dodelijke greep van de 'beesten'. Alex en Nadia worden door een indianenstam die nog nooit met de westerse beschaving in contact is geweest, ontvoerd naar de stad van de wilde goden, een mythische wereld die in niets lijkt op wat zij kennen. Zo begint een adembenemend en fantastisch avontuur zoals alleen Allende dat vertellen kan. De stad van de wilde goden is het eerste deel van een avonturentrilogie voor jong en oud.

Brieven Voor Paula


Brieven Voor Paula
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Isabel Allende
language : nl
Publisher: Wereldbibliotheek
Release Date : 2015-10-12Brieven Voor Paula written by Isabel Allende and has been published by Wereldbibliotheek this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-10-12 with Literary Collections categories.


Paula, de dochter van Isabel Allende ligt in coma en doolt zonder herinneringen door het duistere gebied tussen leven en dood. Ten prooi aan wanhoop en verdriet probeert Isabel Allende contact met haar te krijgen. Het enige wat zij haar dochter op dat moment kan geven, is het verhaal van haar leven. Dit verhaal werd uiteindelijk de roman Paula. Op 6 december 1992 stierf Paula vanwege een aanval van porfyrie. Lezers en lezeressen uit de hele wereld schreven Isabel Allende brieven over haar levensroman Paula.

Het Rijk Van De Gouden Draak


Het Rijk Van De Gouden Draak
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Isabel Allende
language : nl
Publisher: Wereldbibliotheek
Release Date : 2015-10-12Het Rijk Van De Gouden Draak written by Isabel Allende and has been published by Wereldbibliotheek this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-10-12 with Fiction categories.


In dit tweede deel van de Jaguar- en Adelaartrilogie reizen Kate Cold en haar kleinzoon Alex naar het Verboden Rijk, een ongerept en moeilijk bereikbaar land hoog in de Himalya. De rust in dit vredige koninkrijk wordt ruw verstoord wanner de Gouden draak, een kostbaar beeld, in opdracht van een rijke westerse verzamelaar wordt gestolen. Het lukt Alex en zijn vriendin Nadia met behulp van een inheems meisje de koningszoon en diens boeddhistische leermeester de vijand te verslaan en daarmee het Verboden Rijk te redden. Isabel Allende schetst op de achtergrond de confrontatie tussen twee totaal verschillende culturen. Op subtiele wijze levert zij kritiek op de materialistische westerse samenleving, waarin men het gevoel voor spiritualiteit en het contact met de natuur verloren heeft.

Het Huis Met De Geesten


Het Huis Met De Geesten
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Isabel Allende
language : nl
Publisher: Wereldbibliotheek
Release Date : 2018-02-02Het Huis Met De Geesten written by Isabel Allende and has been published by Wereldbibliotheek this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-02-02 with Fiction categories.


Alba is het kind van een verboden liefde, waarmee haar moeder schande bracht over de familie Trueba. Alba gaat op zoek naar haar voorgeschiedenis en ontdekt drie uitzonderlijke vrouwen. Ze tekent het levensverhaal op van haar passionele moeder Blanca, van haar helderziende grootmoeder Clara en van Clara's mooie zus, Rosa de Schone. Met deze meeslepende liefdesroman bereikte Isabel Allende in één keer een miljoenenpubliek over de hele wereld. Het huis met de geesten werd verfilmd met in de hoofdrollen Antonio Banderas en Winona Ryder.

Eva Luna


Eva Luna
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Isabel Allende
language : nl
Publisher: Wereldbibliotheek
Release Date : 2016-01-19Eva Luna written by Isabel Allende and has been published by Wereldbibliotheek this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-01-19 with Fiction categories.


Ik heet Eva. Ik ben geboren in een achterkamer van een naargeestig huis en opgegroeid tussen oude meubelen, boeken in het Latijn en mummies van mensen. Toch ben ik daar niet melancholiek door geworden want ik ben ter wereld gekomen met in mijn geheugen een vleugje oerwoud. In een stijl die even krachtig en kleurrijk is als het Zuid-Amerikaanse landschap van regenwouden, ruige bergen en verdorstende woestijnen, vertelt Isabel Allende het adembenemende verhaal van het bizarre en fantastische leven van Eva Luna. Ze voert de lezer mee naar een exotische wereld waarin werkelijkheid en verbeelding naadloos in elkaar overgaan.

Som Der Dagen


Som Der Dagen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Isabel Allende
language : nl
Publisher: Wereldbibliotheek
Release Date : 2015-10-12Som Der Dagen written by Isabel Allende and has been published by Wereldbibliotheek this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-10-12 with Fiction categories.


In De som der dagen vertelt Isabel Allende hoe ze na de dood van haar dochter Paula haar leven weer probeert op te pakken. Ze wordt bijgestaan door haar familie, een bonte verzameling eigenzinnige mensen die prachtige levensverhalen te vertellen hebben. Dan kruist een man haar pad, een al even krachtig en eigenwijs persoon als zijzelf. Dat leidt tot heftige botsingen en tot grote passie.

Violeta


Violeta
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Isabel Allende
language : nl
Publisher: Wereldbibliotheek
Release Date : 2022-02-22Violeta written by Isabel Allende and has been published by Wereldbibliotheek this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2022-02-22 with Fiction categories.


Na het grote succes van Bloemblad van zee opnieuw een grootse, meeslepende historische roman van Isabel Allende. Violeta del Valle komt ter wereld op een stormachtige dag in 1920, als eerste meisje in een gezin met vijf onstuimige broers. Haar leven wordt vanaf het begin gekenmerkt door buitengewone gebeurtenissen. De schokgolven van de Eerste Wereldoorlog zijn nog steeds voelbaar als de Spaanse griep de kusten van Zuid-Amerika bereikt, bijna precies op het moment van haar geboorte. Dankzij de vooruitziende blik van haar vader zal het gezin ongeschonden uit deze crisis komen. Maar algauw volgen er nieuwe problemen. De Grote Depressie verstoort het luxueuze leven in de grote stad dat Violeta tot dan toe heeft gekend. Haar familie verliest alles en moet zich terugtrekken in een afgelegen deel van het land. Daar wordt Violeta volwassen en ontmoet ze haar eerste minnaar... In een brief aan iemand van wie ze zielsveel houdt, schrijft Violeta over de armoede en voorspoed, de verliezen en vreugdes, en over de grote liefdes van haar leven en het verwoestende liefdesverdriet dat daarna kwam. Belangrijke ontwikkelingen in de geschiedenis hebben haar turbulente leven bepaald: de strijd voor vrouwenrechten, de opkomst en ondergang van tirannen en uiteindelijk niet een, maar twee pandemieën. Met Violeta presenteert Isabel Allende ons opnieuw een inspirerend episch verhaal, verteld met gevoel voor humor en een enorme passie. De pers over Bloemblad van zee: 'Zeer indrukwekkend en misschien wel haar meest politieke boek.' Het Parool 'Een hartverscheurend verhaal, deels gebaseerd op Allende's eigen geschiedenis.' Margriet 'Heftige mooi geschreven vluchtelingenroman en tegelijk een ware ode aan de Chileense dichter en politicus Pablo Neruda. Allende op haar best, mooie combinatie van politiek en romantiek.' NRC Handelsblad 'Prachtige historische roman.' Nouveau