De Snelheid Van Vertrouwen

Download De Snelheid Van Vertrouwen PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get De Snelheid Van Vertrouwen book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content De Snelheid Van Vertrouwen not Found or Blank , you must refresh this page manually.

De Snelheid Van Vertrouwen


De Snelheid Van Vertrouwen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Download De Snelheid Van Vertrouwen PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.De Snelheid Van Vertrouwen


De Snelheid Van Vertrouwen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Stephen M.R. Covey
language : nl
Publisher:
Release Date : 2008De Snelheid Van Vertrouwen written by Stephen M.R. Covey and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2008 with categories.


Beschrijving van een bedrijfsstrategie waarin vertrouwen een belangrijke en meetbare factor vormt.

De Snelheid Van Vertrouwen


De Snelheid Van Vertrouwen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Stephen M.R. Covey
language : nl
Publisher: Business Contact
Release Date : 2012-10-17De Snelheid Van Vertrouwen written by Stephen M.R. Covey and has been published by Business Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-10-17 with Business & Economics categories.


Vertrouwen is voor velen nog altijd ontastbaar, soft en een sociale waarde, maar volgens Stephen M.R. Covey is vertrouwen een keihard economisch meetbaar managementinstrument. Hij legt uit waarom vertrouwen de kritische succesfactor is van de nieuwe economie. Vervolgens laat hij zien hoe u dat vertrouwen wekt en geeft, zowel aan uw medewerkers als aan uw klanten, aandeelhouders en andere belanghebbenden, waardoor uw organisatie meer snelheid maakt, minder kosten heeft, meer omzet behaalt en u en uw medewerkers bovendien meer energie krijgen. Aan de hand van dertien eigenschappen en vijf cirkels van vertrouwen geeft Covey een routekaart om vertrouwen op elk niveau te bereiken, om te werken aan karakter en competenties, geloofwaardigheid te versterken en om een leiderschap te ontwikkelen dat inspireert tot vertrouwen.

Een Stukje Vertrouwen


Een Stukje Vertrouwen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : David Hutchens
language : nl
Publisher: Business Contact
Release Date : 2012-03-06Een Stukje Vertrouwen written by David Hutchens and has been published by Business Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-03-06 with Business & Economics categories.


Vertrouwen is een belangrijk sleutelbegrip voor iedereen die werkt. Kan ik mijn klanten vertrouwen dat ze betalen, leveranciers dat ze goed en op tijd en kwaliteit leveren, medewerkers dat ze doen wat ze zeggen? Als vertrouwen er is, levert het ongelofelijk veel op, als het beschaamd wordt of er niet is, kost het veel tijd en geld. Deze parabel over twee taartverkopers maakt het begrip vertrouwen op een simpele maar doeltreffende wijze duidelijk. Lees hoe ze erop vertrouwen dat hun klanten zelf afrekenen. Er zijn duidelijk risico's als je zomaar vertrouwen geeft, dus inzicht in wie, wanneer, met wat, en waarom je iemand vertrouwt is essentieel. In verhalende vorm, met vervolgens een heldere uitleg en toepasbare tips en vragen, kun je de valkuilen van te veel vertrouwen of te veel wantrouwen vermijden en leer je vertrouwen voor je te laten werken. Deze parabel vormt een aangename aanvulling op het boek De snelheid van vertrouwen van Stephen M.R. Covey. Hij beveelt dit boek persoonlijk aan. Voor iedereen die worstelt met zijn vertrouwen in anderen.

Slim Vertrouwen


Slim Vertrouwen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Stephen M.R. Covey
language : nl
Publisher: Business Contact
Release Date : 2012-10-17Slim Vertrouwen written by Stephen M.R. Covey and has been published by Business Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-10-17 with Business & Economics categories.


Stephen M.R. Covey laat in dit boek zien dat vertrouwen een doorslaggevende factor is voor succes. Maar blind vertrouwen is gevaarlijk: je moet goed afwegen wanneer je iemand wel of niet vertrouwen schenkt. Covey noemt dat `slim vertrouwen . Hij maakt het concept concreet met veel voorbeelden, zowel op organisatie- en team- als op persoonlijk niveau. Zo geeft hij iedereen de middelen in handen om vertrouwen tot een werkzaam instrument te maken in alle samenwerking.

Vertrouwen


Vertrouwen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Bart Nooteboom
language : nl
Publisher: Klement, Uitgeverij
Release Date : 2017-09-26Vertrouwen written by Bart Nooteboom and has been published by Klement, Uitgeverij this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-09-26 with Philosophy categories.


Met Vertrouwen verheldert en verdiept Bart Nooteboom het begrip 'vertrouwen' en laat hij zien hoe het kan functioneren als een mentale blikopener. Vertrouwen is als schone lucht: je praat er pas over als het er niet is. Iedereen maakt zich tegenwoordig druk over vertrouwen, of beter, over het gebrek daaraan. Maar het begrip 'vertrouwen' is complex en verwarrend. We kunnen het relateren aan objecten, mensen, organisaties of grotere systemen. Nooteboom laat zien hoe vertrouwen werkt in de politiek, in de maatschappij en in relaties.

Werken Met Vertrouwen


Werken Met Vertrouwen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Peter Nientied
language : nl
Publisher: Business Contact
Release Date : 2012-06-19Werken Met Vertrouwen written by Peter Nientied and has been published by Business Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-06-19 with Business & Economics categories.


Vertrouwen is een groot thema, in alle organisaties. We zijn ervan doordrongen dat het de basis moet zijn voor al onze werk- en klantrelaties, maar in de praktijk is er nog veel te verbeteren. Peter Nientied laat in dit boek zien hoe we de essentie van vertrouwen handen en voeten kunnen geven. Ontwikkelen van vertrouwen in de werkcontext, wat is dat, wat betekent dat, wat levert dat op, hoe doe je dat? Het is geen makkelijke opgave, maar wel een die erg de moeite waard is en die zich op termijn terugbetaalt in betere relaties en in betere prestaties. Met voorbeelden maakt Nientied onder meer duidelijk hoe je vertrouwen kunt krijgen door het eerst te geven, wat het verband is tussen controle en vertrouwen en welke concrete acties in relaties en in de organisatie zorgen voor meer vertrouwen. Je kunt als manager of als professional direct aan de slag om de eerste stappen te zetten naar een werkelijk op vertrouwen functionerende organisatie. Dit boek wordt ondersteund door een website met achtergronden en cases.

Het Derde Alternatief


Het Derde Alternatief
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Stephen Covey
language : nl
Publisher: Business Contact
Release Date : 2011-10-22Het Derde Alternatief written by Stephen Covey and has been published by Business Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2011-10-22 with Business & Economics categories.


Veel conflicten op het werk, in het gezin of in de politiek slepen zich voort omdat beide partijen aan hun eigen standpunt vasthouden. Elke partij wil de andere niet echt serieus nemen en vreest zichzelf te verliezen als hij toegeeft. Stephen Covey leert ons in Het 3de alternatief dat er meer mogelijk is dan jouw manier of mijn manier. Hij bouwt daarbij voort op het in De zeven eigenschappen geïntroduceerde concept van synergie. Als synergie serieus wordt nagestreefd en Covey geeft in dit boek talloze voorbeelden van hoe dat kan, op kleine en grote schaal zijn er grote en grootse doorbraken mogelijk. Alles begint met een open, accepterende houding ten aanzien van de ander en het op waarde schatten van diens opvattingen. Covey laat in dit boek zien dat echte, duurzame oplossingen,of ze nu op het werk, in relaties of op wereldniveau nodig zijn, alleen mogelijk zijn als we het ik versus jou-denken loslaten en gezamenlijk op zoek gaan naar het derde alternatief: geen compromis maar een nieuwe uitkomst waar iedereen beter van wordt.