De 5 Frustraties Van Teamwork

Download De 5 Frustraties Van Teamwork PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get De 5 Frustraties Van Teamwork book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content De 5 Frustraties Van Teamwork not Found or Blank , you must refresh this page manually.

De 5 Frustraties Van Teamwork


De 5 Frustraties Van Teamwork
DOWNLOAD
READ ONLINE


Download De 5 Frustraties Van Teamwork PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.De 5 Frustraties Van Teamwork


De 5 Frustraties Van Teamwork
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Patrick Lencioni
language : nl
Publisher: Business Contact
Release Date : 2012-06-19De 5 Frustraties Van Teamwork written by Patrick Lencioni and has been published by Business Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-06-19 with Business & Economics categories.


In De vijf frustraties van teamwork legt Patrick Lencioni de kern van samenwerking in teams bloot. Dat doet hij aan de hand van deze parabel, waarin Catherine Petersen als ceo een team moet leiden dat onderling zo in conflict is geraakt dat het de hele organisatie negatief beïnvloedt. Gaandeweg openbaren zich vijf grote frustraties waarmee teamleden worstelen, frustraties die de samenwerking saboteren: gebrek aan betrokkenheid, afschuiven van verantwoordelijkheid en niet-resultaatgericht werken. Lencioni laat middels dit verhaal zien hoe deze hindernissen ontstaan en hoe je ze achter je kunt laten. Vervolgens werkt hij het onderliggende model uit. Een boek met een krachtige boodschap voor iedereen die in of met teams werkt.

De 3 Kenmerken Van Een Ideale Teamspeler


De 3 Kenmerken Van Een Ideale Teamspeler
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Patrick Lencioni
language : nl
Publisher: Business Contact
Release Date : 2016-06-25De 3 Kenmerken Van Een Ideale Teamspeler written by Patrick Lencioni and has been published by Business Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-06-25 with Business & Economics categories.


In de wereldwijde bestseller De 5 frustraties van teamwork kwam Patrick Lencioni met een baanbrekende benadering om het schadelijke groepsgedrag aan te pakken dat de teamprestaties ondermijnt. In dit boek richt Lencioni zich op het individuele teamlid en onthult wat het verschil maakt tussen goede en slechte teamspelers. De 3 kenmerken van een ideale teamspeler vertelt het verhaal van Jeff, die alles op alles zet om het bouwbedrijf van zijn oom van de ondergang te redden. Daarvoor moet hij de teamprestaties drastisch verbeteren en erachter zien te komen over welke kwaliteiten echte teamspelers moeten beschikken. Jeff ontdekt dat er drie kenmerken cruciaal zijn voor succes. Het blijkt een formule die meer impact heeft dan welke andere methode ook. Aan het eind van het boek vertaalt Lencioni de inzichten van Jeff in een praktisch model dat iedere manager in de praktijk kan toepassen om de teamprestaties te verbeteren. Niet alleen geschikt voor het management, maar ook voor ieder teamlid dat van grotere waarde wil zijn voor het team.

De Vijf Valkuilen Voor Managers


De Vijf Valkuilen Voor Managers
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Patrick Lencioni
language : nl
Publisher: Business Contact
Release Date : 2019-01-15De Vijf Valkuilen Voor Managers written by Patrick Lencioni and has been published by Business Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-01-15 with Business & Economics categories.


Een onderneming leiden is eigenlijk heel simpel, als je tenminste niet in een van de vijf valkuilen voor managers trapt. In deze parabel voert Patrick Lencioni een adviseur ten tonele die Andrew O’Brien, directeur van een bedrijf in problemen, dit advies geeft. Ze ontmoeten elkaar ’s nachts in de metro en raken in gesprek over de fundamentele problemen waarmee veel leiders worden geconfronteerd. Zo zijn er vijf valkuilen: status, populariteit, zekerheid, harmonie en onkwetsbaarheid. Pas als je deze weet te overwinnen bouw je aan de pijlers onder een duurzame carrière als manager. Lencioni laat in De vijf valkuilen voor managers zien welke valkuilen er zijn en hoe je ze kunt overwinnen. In het tweede deel werkt Lencioni het onderliggende model uit en geeft nuttige instrumenten. Een boek met een krachtige boodschap voor iedereen die aan het hoofd staat van een bedrijf of afdeling.

Vergaderen Is Dodelijk


Vergaderen Is Dodelijk
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Patrick Lencioni
language : nl
Publisher: Business Contact
Release Date : 2012-10-31Vergaderen Is Dodelijk written by Patrick Lencioni and has been published by Business Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2012-10-31 with Business & Economics categories.


`Ik kom niet aan werken toe vandaag, ik vergader alleen nog maar. Hoe vaak hoor je dat niet of zeg je het zelf? Vergaderingen horen bij ons werk, maar ze lijken niet veel op te leveren. Sterker nog, ze gelden als regelrechte energy drains. Dat komt doordat we op de verkeerde manier vergaderen, volgens Patrick Lencioni. In dit boek laat hij aan de hand van een levendige, herkenbare parabel (met een nabespreking) zien hoe je effectiever en vooral productiever kunt vergaderen. Zo kun je de vinger aan de pols houden én je medewerkers oppeppen voor een volgende ronde.

De 3 Symptomen Van Een Rotbaan


De 3 Symptomen Van Een Rotbaan
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Patrick Lencioni
language : nl
Publisher: Business Contact
Release Date : 2013-07-19De 3 Symptomen Van Een Rotbaan written by Patrick Lencioni and has been published by Business Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2013-07-19 with Business & Economics categories.


In De drie symptomen van een rotbaan neemt Patrick Lencioni plezier in het werk onder de loep. Wat voor de een een goede baan is, is voor een ander een slechte carrie stap. Een rotbaan daarentegen, is voor iedereen even erg. Volgens Lencioni kun je een rotbaan herkennen aan drie symptomen: anonimiteit, irrelevantie en onmeetbaarheid. Als je maar een nummer bent in de grote groep werknemers voel je je anoniem, als je niet kunt zien wat het effect is van je werk, dan is het irrelevant en als je afhankelijk bent van wat anderen van je werk vinden omdat je zelf jouw bijdrage aan het succes van de onderneming niet kunt aflezen, dan is je werk onmeetbaar. Lencioni diept de mogelijkheden om dit op te lossen uit aan de hand van een parabel. Brian Bailey, een rijke en gepensioneerde ceo, besluit op een dag weekendmanager te worden bij een pizzatent. Hij treft daar een ongelukkig aantal werknemers aan en ontwikkelt een model om het werk weer leuk te maken. Binnen korte tijd is de pizzatent een plezierige werkplek. Aan het eind van het boek werkt Lencioni de punten uit de parabel verder uit in een kort en praktisch theoriegedeelte. De drie symptomen van een rotbaan is een inspirerendverhaal met een praktisch model om het geleerde direct in praktijk te brengen. Uitermate geschikt voor managers, of je nu een team van twee of honderd medewerkers aanstuurt, en eigenlijk ook voor iedereen die werkt.

De Bijenherder


De Bijenherder
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Rini van Solingen
language : nl
Publisher: Business Contact
Release Date : 2016-02-12De Bijenherder written by Rini van Solingen and has been published by Business Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2016-02-12 with Business & Economics categories.


Steeds meer organisaties gaan met zelfsturende teams werken. Managers moeten die transformatie vaak zelf in gang zetten en begeleiden, maar hebben geen idee wat hun rol nog is ná die overgang. En als ze zelf niet meeveranderen, vormen ze eerder een obstakel dan een motiverende factor. Dit boek vertelt het verhaal van Mark, een leidinggevende bij een grote supermarktketen die ook overschakelt op zelforganisatie. Tijdens een vakantie bezoekt hij zijn opa, die hem vertelt over zijn eigen verandering van schaapsherder tot imker en wat hij daarvan heeft geleerd. Deze lessen blijken verrassend goed van toepassing op de situatie van Mark. Het helpt hem een lijst te maken van de dingen die hij anders moet doen en de dingen waarmee hij moet stoppen. Want de crux is te ‘ontmanagen’ en oude gewoontes af te leren. Dit boek vertelt je hoe. Met een voorwoord van Jos de Blok, Directeur Stichting Buurtzorg

Hoogvliegers


Hoogvliegers
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Merrick Rosenberg
language : nl
Publisher: Business Contact
Release Date : 2013-12-14Hoogvliegers written by Merrick Rosenberg and has been published by Business Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2013-12-14 with Psychology categories.


Met sommige collega s of medewerkers wil de samenwerking maar niet vlotten. Zij pakken de zaken heel anders aan en de communicatie verloopt stroef. Het is alsof je tegen een muur praat maar misschien denken zij wel hetzelfde! Hoogvliegers geeft met het DISC-model een verrassend helder inzicht in de redenen waarom de samenwerking stokt. Bent u Daadkrachtig, Interactief, Steun gevend of Consciëntieus? En wat voor iemand is degene met wie u te maken hebt? Door te snappen hoe mensen denken en communiceren kun je anderen op een constructieve manier tegemoetkomen, zonder je eigen persoonlijkheid geweld aan te doen. Aan de hand van een vlot geschreven parabel met een uitgebreide analyse achteraf biedt Hoogvliegers alle handvatten voor slagvaardiger en prettiger samenwerken.